Hoe kies je op welke applicatie je werknemer kan in- en uitklokken?

Hoe kiest u op welke applicatie uw werknemer kan in- en uitklokken?

Voor een efficiënte planning en tijdregistratie van uw werknemers biedt Shyfter de mogelijkheid om te kiezen op welke applicatie uw werknemers kunnen in- en uitklokken: tablet (Shyfter POS) of mobiel (Shyfter App). Hier is hoe u de in- en uitklokopties voor uw werknemers instelt.

Toegang krijgen tot de accountinstellingen

Log in op uw Shyfter-account. Klik op het instellingenpictogram (⚙️) rechtsboven op uw scherm om toegang te krijgen tot de accountinstellingen.

Instellen van de klokopties

Selecteer in het instellingenmenu "In- en uitklokken". U ziet verschillende opties, waaronder "Shyfter POS" en "Shyfter Staff". Deze opties bepalen of uw werknemers via een tablet of een mobiel apparaat kunnen in- en uitklokken.

Toewijzen van klokmethoden aan gebruikers

Ga naar het menu "Team" > "Gebruikers".
Selecteer de werknemer waarvoor u de klokopties wilt instellen.
Ga in het profiel van de gebruiker naar "Profiel" > "Instellingen" > "Aanvullende informatie".
Kies de juiste klokoptie: "Kan in- en uitklokken op POS (Tablet)" of "Kan in- en uitklokken op de mobiele app". U kunt beide opties behouden als de werknemer op beide applicaties kan in- en uitklokken.

Ga naar "Team" > "Gebruikers".
Selecteer de werknemers die u wilt activeren voor in- en uitklokken.
Klik op het papieren vliegtuigpictogram om ze naar de gekozen klokapplicatie te sturen.

Door deze stappen te volgen, kunt u eenvoudig de klokopties van uw werknemers op Shyfter instellen en beheren. Dit zorgt voor optimale flexibiliteit en nauwkeurigheid in de werktijdregistratie. Als u nog vragen of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om onze online hulp te raadplegen of contact op te nemen met onze klantenservice.

Bijgewerkt op: 13/09/2024