Hoe documenten in de profielen van medewerkers integreren ?

Onze medewerkersprofielenbeheer stelt u nu in staat om documenten rechtstreeks in de profielen van medewerkers te integreren. Hier is hoe:

Ga naar de sectie "Team" > "Gebruikers" en selecteer de betreffende gebruiker.

Klik op "Documenten" en vervolgens op "Aangepast".

Voeg uw documenten toe via de knop Download (ondersteunde formaten: jpg, jpeg, png, gif, bmp, eps, ai, pdf, doc, docx, xls, xlsx, txt, zip) rechtstreeks in het profiel van de gebruiker.

Deze functie vergemakkelijkt het beheer van belangrijke documenten, zoals identiteitsbewijzen, ondertekende papieren contracten uit het verleden of andere soorten documenten.

Bijgewerkt op: 05/07/2024