Hoe stuur je een notificatie voor vrije shifts?

Notificaties sturen voor vrije shiften is een efficiënte manier om uw medewerkers op de hoogte te brengen dat er nieuwe shifts beschikbaar zijn waarop ze zich kandidaat kunnen stellen. In deze gids leggen we uit hoe u in slechts een paar eenvoudige stappen een notificatie voor vrije shifts kunt verzenden.

Stap 1: Notificaties vrije shifts

Log eerst in op uw account en ga naar het menu Team. Klik vervolgens op Notificaties vrije shifts om de pagina te openen die gewijd is aan het versturen van notificaties.

Stap 2: Maak een nieuwe notificatie aan

Eenmaal op de notificatie pagina kunt u een nieuw bericht aanmaken. Vul de volgende details in:

Ontvangers: Selecteer de teamleden die u wilt bereiken.
Bericht: Schrijf de inhoud van uw notificatie.
Datum en Tijd: Kies wanneer de notificatie verstuurd moet worden.
Leveringsmethode: Geef aan hoe de teamleden de notificatie zullen ontvangen (e-mail, SMS, enz.).

Stap 3: Verstuur de notificatie

Nadat u alle details heeft ingevuld, klikt u op "opslaan". Uw notificatie wordt op het geplande tijdstip verzonden.

Door deze stappen te volgen, kunt u eenvoudig uw team op de hoogte stellen van vrije shifts en uw planningsproces optimaliseren. Als u meer hulp nodig heeft, neem gerust contact op met ons supportteam of bereik ons via de chat.

Bijgewerkt op: 16/09/2024