Hoe upload ik het medische certificaat van mijn werknemer?

Foto van het certificaat van uw werknemer uploaden

Bij Shyfter begrijpen we het belang van het beheren van verlof en afwezigheden binnen je bedrijf. Om u te helpen deze aanvragen beter te beheren, hebben we een functie toegevoegd waarmee u de foto van het certificaat van je werknemer kunt uploaden bij het goedkeuren van verlofaanvragen.

Hoe upload u de foto van het certificaat?

1. Toegang tot de verlofaanvraag

Wanneer een van uw werknemers een verlofaanvraag indient, ontvangt u een melding van Shyfter. Om toegang te krijgen tot de aanvraag, gaat u naar het menu "Roosters" > "Afwezigheidsaanvragen" en klikt u op de betreffende aanvraag.

2. Upload het certificaat

Op de validatiepagina van de verlofaanvraag vindt u een sectie voor het uploaden van bestanden. Klik op "Uploaden". U kunt nu de afbeelding van het medische certificaat of een ander justificerend document van de werknemer uploaden.

3. Valideer de aanvraag

Nadat u het certificaat hebt geüpload, kunt u de verlofaanvraag in zijn geheel bekijken. Als alle informatie correct en volledig is, klikt u op "Accepteren". De foto van het certificaat blijft beschikbaar, zelfs als de aanvraag al is goedgekeurd.

Voordelen van deze functie

Verbetering van verlofbeheer

Door het mogelijk te maken certificaten direct bij de verlofaanvraag te uploaden, vereenvoudigt Shyfter het validatieproces en vermindert het de kans op fouten of vergeten documenten.

Tijdswinst

De mogelijkheid om certificaten direct op het platform te uploaden, elimineert de noodzaak om papieren documenten te verwerken of externe tools te gebruiken voor het opslaan van bestanden.

Voor meer informatie over deze functie en andere opties die beschikbaar zijn op Shyfter, raadpleeg onze online hulp (https://help.shyfter.co/nl/) of neem contact op met onze klantenservice. We zijn er om je te helpen. 🙂

Bijgewerkt op: 13/09/2024