Hoe wijzig ik het toegangsniveau van een medewerker?

Op Shyfter bestaan er 4 toegangsniveaus: gebruiker, Planning-manager, HR-manager en Accountbeheerder.

Gebruiker

Dit toegangsniveau geeft de gebruiker toegang tot de Shyfter Staff applicatie. De gebruiker heeft geen toegang tot het Shyfter platform.

Planning en HR-managers

Deze toegangsniveaus geven een begrensde toegang tot het Shyfter Platform. Als accountbeheerder mag u kiezen - in het gebruikersprofiel - tot welke taken ze wel of geen toegang mogen hebben. Planning en HR-managers hebben geen toegang tot de accountinstellingen, maar enkel tot enkele zaken in de Toolbox.

Accountbeheerder

Doorgaans heeft een accountbeheerder een volledige toegang tot het Shyfter platform. Maar u mag deze toegang geven aan een collega en bepaalde opties in het profiel uitvinken, indien nodig.

U mag altijd de toegangsniveaus van uw collega's aanpassen door opties in en uit te vinken in de instellingen van hun gebruikersprofiel.