Artikelen over: STAFF & POS applicaties

POS - Waarom werkt mijn camera niet?

Wanneer u naar de POS applicatie op web gaat is het mogelijk dat u het volgende bericht krijgt en het systeem niet kunt gebruiken:

*

Hieronder detailleren we de stappen die u moet volgen om het probleem op te lossen.

Eerst moet u nakijken of u een camera hebt op de toestel die u gebruikt.

⚠️ De Shyfter POS applicatie is nu beschikbaar in de AppStore. Niet meer nodig om de web versie te gebruiken op iPad 🤩

1️⃣ U hebt geen camera:

Dan moet u de foto optie in uw instellingen uitschakelen.

Ga naar de instellingen (⚙️) ➡️ Accountinstellingen ➡️ Shyfter apps ➡️ Shyfter POS V3 (prikklok tablet) ➡️ "Maak automatisch een foto bij het in- en uitklokken" uitschakelen

Vergeet niet om de aanpassingen op te slaan.

2️⃣ U hebt een camera:

Dan moet u de applicatie toegang geven tot uw camera.

In Google Chrome:

Klik op de camera logo rechtsboven in de URL balk en schakel de toestemming in.

Indien er geen camera icoon staat , druk op de 3 puntjes helemaal rechts om naar de Google Chrome instellingen te gaan:

Ga naar het menu "Privacy en beveiliging" of typ dit in de zoekbalk: "chrome://settings/content/camera" en pas het volgende aan voor de camera:

In Safari:

Standaard zal de browser toestemming vragen. Druk op "Sta toe".

⚠️ Indien u op de oude versie toekomt (V2) moet u de geschiedenis van uw navigatiesysteem leegmaken. Vergeet niet om achteraf uw pagina te herladen.