Waar kan ik de referentienummers (sociaal secretariaat) van mijn personeel instellen?

Sociale secretariaatsreferenties zijn de unieke identificatiemiddelen van uw werknemers.

Ga naar het Team menu → Gebruikers. Klik vervolgens op de werknemer van wie de gegevens wilt toevoegen. Ga dan naar Profiel → HR.

Onder het kopje "Link met sociaal secretariaat" . Selecteer uw sociaal secretariaat en vul het nummer in dat verbonden is met deze werknemer