Hoe check ik in/uit?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Shyfter Staff kunt u inchecken / uitchecken met of zonder netwerk verbinding.

Een simpele klik op de groene "Vrije check in" knop en u bent klaar.

Afhankelijk van het account waaraan u gekoppeld bent, kan er om bepaalde informatie gevraagd worden, zoals de sectie, een klant, een voertuig, enz...

Maak uw keuzes in de keuzelijsten en klik op "Begin mijn shift" onderaan het scherm.

Pas op: als er veel opties zijn, kan het zijn dat de knop "Begin mijn shift" niet direct zichtbaar is. In dat geval, scroll naar beneden.

Eens de opties gekozen zijn, komen we aan op dit scherm:

- Ik kan een taak toevoegen;

- Ik kan een foto nemen;

- Ik kan een tool scannen;

- Ik kan een pauze nemen.

Al deze acties kunnen gedaan worden met of zonder netwerk verbinding.

Een taak toevoegen

Klik op [Toevoegen], kies de gewenste taak in de keuzelijst en klik op [Start taak]. De timer zal meteen starten.

Klik op [Eindigen] als u met de taak klaar bent. Indien nodig kunt u de stappen herhalen om een andere taak te starten.

Een foto nemen

U kunt een foto nemen tijdens uw shift. De fotos zullen met de kloktijden worden verzonden en daaraan worden gekoppeld. Ik moet Shyfter Staff toegang geven tot de camera van mijn smartphone om dit te kunnen doen.

Een tool scannen

U kunt ook de barcode of QR-code van een tool scannen om het aan uw shift te koppelen. Heel eenvoudig: klik op het QR code icoon in de tool sectie, scan de barcode of QR code met uw smartphone en dat is het. De tool is gekoppeld aan de shift. De tool kan ook verwijd worden door simpelweg op het kruisje ernaast te klikken.

Een pauze nemen

Als u tijdens uw shift een pauze wilt nemen, moet u dat aangeven door op de knop [Pauze] te klikken. Neem uw pauze en als die voorbij is, druk op de knop [Beëindigen de pauze] en druk dan op [Bevestigen].

Uitchecken

Bent u klaar met uw shift? Klik gewoon op de [Uitchecken] knop. U mag dan een commentaar achterlaten. En dan mag u uw checkout bevestigen.

Bij het uitchecken kan er ook gevraagd worden een QR-code te scannen om uw werkplaats te valideren. Scan de QR-code met uw smartphone. Indien u geen toegang hebt tot de QR-code, klik dan op [GPS checkout (zonder QR-code)].