Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe weet ik mijn volgende dienst?

Wat is een gratis check-in?

Kan ik inchecken met mijn smartphone?

Waar kan ik gratis diensten vinden?

De antwoorden op deze vragen zijn in een oogwenk te vinden op de homepage van Shyfter Staff.

Elke keer als ik inlog kom ik op mijn homepage, ik kan mijn homepage ook bereiken door in het onderste menu rechts op de drie puntjes te klikken of links op het huisje.

Mijn volgende dienst

Deze bevindt zich bovenaan de homepage en toont de datum van de dienst, mijn werkgever, de begin- en eindtijd en de geplande pauzetijd.

Gratis inchecken

Als ik een dienst heb gepland, kan ik dan direct inchecken met mijn smartphone? Ik zal dan inchecken. Mijn dienst is gepland, ik klok in en uit volgens dat schema.

Als ik geen dienst heb, kan ik inchecken via een vrije check-in. Mijn werkgever zal mijn werktijden en pauzes live ontvangen.

Hoe in te checken met de Shyfter App, klik hier

Check in met Shyfter personeel

Ik kan met Shyfter Personeel in- en uitklokken met of zonder verbinding, Shyfter registreert uw in- en uitklokken zodra een verbinding wordt gevonden.

Ik kan in- en uitklokken met Shyfter Staff als mijn werkgever me toestaat om via mijn smartphone in en uit te klokken, anders moet ik in- en uitklokken via de tablet op mijn werkplek, of helemaal niet inklokken.

Gratis diensten

Wat is een gratis dienst? Het is een tijdslot aangeboden door uw werkgever aan zijn werknemers, hij publiceert beschikbare verschuivingen via Shyfter die u kunt boeken als u dat wenst.

Door op "vrije dienst" te klikken, geeft u aan uw werkgever te kennen dat u op deze tijden beschikbaar bent om te werken.

Als ik een van de gratis diensten wil boeken, klik ik gewoon op boeken.

Hoe in te checken met de Shyfter App, klik hier