Hoe boek je een vrije shift?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De vrije diensten zijn de beschikbare uren aangeboden door mijn werkgever.

Ik ben beschikbaar om te werken op woensdag 2 december 2020 op de luchthaven van Charleroi, wat moet ik doen?

Ik selecteer het door op de "Boek" knop van de shift te drukken.

Ik zie de volledige informatie van de dienst en bevestig mijn keuze door op de knop "Boeken" te drukken.

Ik bekrachtig mijn keuze.

Mijn dienst is gevalideerd. Het verzoek is naar mijn werkgever gestuurd.

U hebt ook nog een andere mogelijkheid via de startpagina. Een sneltoets "free shift" is voor dit doel voorzien. Klik erop om uw agenda voor de maand te zien en om vrije diensten te reserveren op de data dat u beschikbaar bent.