Mobiele applicatie
Hoe vind ik mijn contracten?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe vind ik mijn contracten?

In de menubalk onderaan het scherm, klik ik op de drie puntjes.

Ik kies in het menu: [Mijn contracten] en daar vind ik de lijst van mijn contracten. Ik kan ze bekijken of downloaden.

Als ik een contract te ondertekenen heb, opent Shyfter Staff dit contract wanneer ik inlog op de applicatie. Ik moet het contract ondertekenen voordat ik iets met de App kan doen.

Ondertekenen is heel eenvoudig, ik hoef alleen maar de volgende stappen te volgen:

(1) Druk op [Teken].

(2) Met mijn vinger teken ik het contract op mijn smartphone.

(3) Als ik mijn handtekening wil herbeginnen, kan ik het wissen en opnieuw beginnen.

(4) Als de handtekening mij bevalt, bevestig ik deze door op [Teken] te drukken.

(5) Ik heb getekend, ik ontvang een notificatie en ik kan mijn Shyfter Staff App weer gebruiken.