Mobiele applicatie
Hoe maak ik een onbeschikbaarheid aan vanuit de mobiele applicatie?
Hoe maak ik een onbeschikbaarheid aan vanuit de mobiele applicatie?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe maak ik een onbeschikbaarheid aan vanuit de mobiele applicatie?

Open de Shyfter STAFF mobiele applicatie en blijf op het beginscherm.

Klik op de snelkoppeling "onbeschikbaarheid" in het geel in het midden.

Klik op "Toevoegen".

Selecteer uw onbeschikbaarheid.

Kies het tijdslot voor uw onbeschikbaarheid: "hele dag" of "kies uw uren".

Klik op "Toevegen".