Dimona beheer
Hoe maak ik een Dimona op Shyfter?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn meerdere manieren om een Dimona aan te maken op Shyfter:

1. Vanuit het beheer van werkroosters

2. Vanuit het menu "Dimona-aangiften"

3. Vanuit het menu "Dimona-controle"

4. Vanuit de creatie van contracten

Beheer van werkroosters

Ga naar het Roosters menu → Beheer van werkroosters.

Het is mogelijk dat er rode driehoekjes tevoorschijn komen op enkele shifts. Dit wilt zeggen dat de gebruiker niet in orde is van Dimona voor die shift.

Met een rechtermuisklik op de shift, druk op "Dimona aanmaken". Vul vervolgens de informatie in om de Dimona te finaliseren voor deze gebruiker, voor deze shift.

Dimona-aangiften

Ga naar het Documenten menu → Dimona-aangiften.

Om een nieuwe Dimona aan te maken, druk op de groene knop rechtsboven "Nieuwe aangifte". Vul de informatie en de periode in en stuur de aangifte uit.

In deze menu zal u Dimona kunnen aanmaken voor langere periodes.

Dimona-controle

Ga naar het Documenten menu → Dimona-controle.

Hier vindt u een lijst van alle shifts die nog niet in ordre zijn van Dimona. U kan de shifts selecteren voor dewelke u graag Dimona zou willen aanmaken en drukken op de groene knop rechtsboven "Dimona verzenden".

Contracten creatie

Ga naar het Documenten menu → Nieuw contract.

Selecteer de gebruiker. Indien deze in aanmerking komt voor Dimona, verschijnt er een vakje "Dimona aanmaken" aan de rechterkant. Door dit vakje aan te vinken maakt u een Dimona aan op basis van dit contract.