Tabletapplicatie
Hoe kan ik meldingen activeren op de mobiele applicatie?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Meldingen activeren

Voordat u begint, zorg ervoor dat u akkoord gaat met het ontvangen van meldingen van Shyfter. Om dit te doen, ga naar :

- Telefooninstellingen/instellingen

- Kennisgevingen

- Shyfter

- Accepteer om meldingen te ontvangen

Identificatie

Dit is je eerste verbinding, je moet:

- Voer uw e-mail adres in.

- Kies een persoonlijk wachtwoord.

- Klik op "inloggen".

Menu & Tabbladen

Rechtsonder vindt u de menuknop die u toegang geeft tot :

- Thuis

- Mijn informatie

- Mijn contacten

- Mijn contracten

- Het schema van vandaag

- Op schema voor morgen

- Maak een verschuiving

- Logboeken

- Log uit.

Home

Op dit tabblad heeft u toegang:

- Uw volgende dienst (boven)

- Uw komende geplande verschuivingen

- Alle gratis diensten die je kunt boeken

De datum, het tijdstip, de duur, de plaats en elke vaardigheid van uw diensten worden aangegeven.

Mijn schema

Op dit tabblad heeft u toegang tot :

- De geplande verschuivingen voor de lopende maand

- De schema's die je moet uitvoeren (na een wijziging van rooster/onbeschikbaarheid...)

Om naar de volgende maand te gaan, klikt u op de groene pijl rechtsboven.

U kunt uw dienst laten annuleren door op de knop "Annuleren" te klikken.

Shift details

Door te klikken op een specifieke shift zal u alle gerelateerde informatie kunnen zien zoals

- Datum

- Tijdstip van de dag

- Duur en pauzetijd

- Bekwaamheid

- Toegewezen plaats / bron

- Een briefje van uw werkgever (indien van toepassing)

U kunt uw Shift laten annuleren door op de knop "Annuleren" te klikken.

Boek een beschikbare dienst

Om een beschikbare Shift te boeken, moet u op de knop "boeken" drukken.

U ziet dit venster geopend en de details verschijnen. Klik op de groene knop.

De dienst zal u worden toegewezen en u kunt hem terugvinden in uw rooster.

Check-in

Om in te checken, ga naar de homepage van de applicatie. U moet klikken op de groene knop bovenaan de pagina.

Check-out & Pauzes

Op deze pagina vindt u de tijd die verstreken is sinds uw check-in (in het groen). Dit is waar je kunt:

- Neem een pauze (green)

- Uitchecken (rood))

Instellingen

In dit tabblad heeft u toegang tot :

- De uren die je hebt gewerkt

- De uren die je nog moet werken

- Uw reële loon

In dit gedeelte kunt u ook uw wachtwoord wijzigen indien nodig.