Prestatiecontrole
Hoe gebruik ik de prestatiecontrole?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het menu "Prestatiecontrole" maakt het u mogelijk om de tijdsregistraties van uw medewerkers, de geplannifiëerde shifts en afwezigheden te bekijken in vorm van tabel.

Waar bevindt zich de prestatiecontrole?

Ga naar het Rapporten menu → Prestatiecontrole.

Hoe gebruik ik de prestatiecontrole?

De zwarte lijnen zijn de gepubliceerde shifts.

De blauwe lijnen zijn de tijdsregistraties van uw medewerkers.

De rode lijnen zijn vrije tijdsregistraties (= niet gekoppeld aan een shift).

U kan verschillende filters toepassen zoals datum, gebruikers, secties, competenties, ... Vergeet niet op filter te drukken zodat de informatie in de tabel gesorteerd wordt.

Downloadt uw bestand door op het kleine icoontje rechtsboven met de pijl naar beneden te drukken.

U hebt ook de mogelijkheid om verschillende weergaven op te slaan, zodat je niet telkens opnieuw alles moet filteren.

1) Selecteer uw filters
2) Sla de weergave op
3) Geef de weergave een naam
4) Druk op opslaan

Ga dan, om de eerder opgeslagen weergave te tonen, naar de lijst van weergaven die rechtsboven de tabel te vinden is.

Hoe wijzig ik tijdsregistraties in de prestatiecontrole?

In de prestatiecontrole kunt u tijdsregistraties wijzigen door op de blauwe of rode lijn te drukken. Dan komt er een venster open en mag u de informatie aanpassen.