Prestatiesfiches
Hoe kan ik prestatiefiches bevestigen en ongeldig maken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een prestatiefiche bevestigen

Om een prestatiefiche te bevestigen, ga naar het Rapporten menu → Prestatiefiches. Kies een medewerker en druk op "Detail".

Druk op "De fiche valideren" in de linkerbovenhoek op de prestatiefiche te bevestigen.

Een prestatiefiche ongeldig maken

Om een prestatiefiche ongeldig te maken, ga naar het Rapporten menu → Prestatiefiches. Kies een medewerker en druk op "Detail".

Druk op het rode kruisje naast "Fiche gevalideerd" om de prestatiefiche ongeldig te maken.

Meerdere prestatiefiches ongeldig maken in één keer

Om meerdere prestatiefiches ongeldig te maken, ga naar het Rapporten menu → Prestatiefiches. Selecteer alle prestatiefiches via de eerste knop of selecteer handmatig verschillende prestatiefiches door het vakje op het einde van de lijn te vinken. Druk vervolgens op "Ongeldig maken".