Hoe maak ik nieuwe PDFs van mijn roosters?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk op Shyfter om verschillende PDFs op te maken van uw wekelijkse roosters.

Ga naar de instellingen ⚙️ van uw account ➡️ Roosters ➡️ Roosters PDF.

Daar kan u nieuwe PDF documenten templates opmaken door op de groene knop "Nieuw" te drukken.

Aan de rechterkant van uw scherm zal een venster verschijnen, waar u de PDF een naam kan geven, één of meerdere ontvangers kan ingeven, één of meerdere statuten alsook verschillende informatie kan selecteren die in het document zullen verschijnen.

Vergeet niet op uw werk op te slaan.

Met de volgende publicatie van shifts in uw rooster zal het systeem alle PDFs automatisch aanmaken. Deze zullen in het "Documenten" menu beschikbaar zijn.

U zal deze documenten mogen downloaden en verzenden naar de ontvangers die op voorhand werden ingegeven.