Export van prestatiefiches
Hoe genereer ik het exportbestand van prestatiefiches?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe genereer ik het exportbestand van prestatiefiches?

Ga naar het Rapporten menu → Prestatiefiches.

Valideer eerst de nodige prestatiefiches. Druk vervolgens op "Genereer exportbestand" linksboven.

Om de exportbestanden te bekijken en te downloaden, ga naar het Rapporten menu → Export van prestatiefiches. In de download kolom vindt u de links naar de bestanden in excel formaat, en in het formaat van uw betalingssoftware.

U mag nu het bestand van het betalingssoftware uploaden op de platform van uw sociaal secretariaat.