Waarom kunnen mijn werknemers hun rooster niet zien?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien uw medewerkers hun shifts niet kunnen zien op hun Shyfter Staff applicatie moet u zeker maken dat u de roosters hebt gepubliceerd op het Shyfter platform.

Indien de shifts nog door stippellijnen omringd zijn, verschijnen deze nog niet op Shyfter Staff applicatie. Om de shifts beschikbaar te maken voor de medewerkers hoeft u deze enkel te publiceren. Dit kan voor een hele week in één keer via de groene knop in de rechterbovenhoek "Publiceer X shift(s)".