Hoe publiceer ik één of meerdere shifts?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer u shifts toevoegt in uw roosters zijn ze omringd door stippellijnen. Dit wilt zeggen dat ze nog dienen gepubliceerd te worden. Zolang ze niet gepubliceerd zijn, zijn ze ook niet zichtbaar door uw medewerkers op hun Shyfter Staff applicatie.

Hoe publiceer ik één shift?

Ga naar het beheer van werkroosters. Selecteer de betreffende shift en druk vervolgens op de groene knop rechtsboven "Publiceer 1 shift(s)".

Hoe publiceer ik meerdere shifts?

Zonder shifts te selecteren, druk gewoon op de groene knop rechtsboven "Publiceer X shift(s)". Op die manier zal u alle nog reeds te publiceren shifts in één klik mogen publiceren.

Eens de shifts gepubliceerd zijn, zullen deze verschijnen in de Shyfter Staff applicatie van uw medewerkers.

Bij het publiceren van shifts krijgt u de optie om uw medewerkers per email, SMS (indien geactiveerd) of mobile app te notifiëren.