Hoe kan ik meerdere shifts in één keer wijzigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar het menu Roosters ➡️ Beheer van werkroosters.

Eenmaal in uw roosters, selecteer de shifts die u wilt aanpassen.
Klik dan met de rechtermuisknop en klik op "verandering van x shifts".

Er verschijnt een venster aan de rechterkant van uw scherm waarin u de geselecteerde shifts kunt wijzigen. U mag er ook afwezigheden van maken.

Zodra de wijzigingen zijn opgeslagen, vindt u de aangepaste shifts terug in uw rooster. Deze dienen nog gepubliceerd te worden.