Toolbox
Hoe maak ik een sectie aan?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een sectie wordt gebruikt om zowel uw planning als uw database van elkaar te scheiden.

Voorbeeld: U heeft 2 locaties met elk een aparte planning en planning managers. Dus u wilt de mogelijkheid om de planning apart te bekijken alsook de medewerkers. Dan kan u een sectie 'Locatie A' en een sectie 'Locatie B' opmaken.

Om dit te doen, ga naar het instellingen van uw account ⚙️ → Secties → Sectiebeheer. Klik op de groene knop "Nieuw".

Er verschijnt een venster, vul het in en klik op "Opslaan".

De enige verplichte waarde is de naam, het adres is optioneel.

Zodra de secties zijn toegevoegd, zullen ze beschikbaar zijn in de horizontale navigatiebalk.