Hoe activeer ik de toestemming voor een verlofaanvraag via de applicatie?
Hoe activeer ik de toestemming voor een verlofaanvraag via de applicatie?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe activeer ik de toestemming voor een verlofaanvraag via de applicatie?

Beheer uw last-minute afzeggingen en verlofaanvragen met een meesterlijke aanpak. U kunt uw diensten in recordtijd herverdelen. Geen telefoontjes, sms'jes en eindeloze discussies op Whatsapp meer om een vervanger te vinden.

Uw personeel kan nu verlofaanvragen versturen via hun mobiele applicatie.

Maar eerst, moet je de functie in je account activeren!

Hoe doe je dit?

Je moet naar je account instellingen gaan.

Ga dan naar "account instellingen" → "Shyfter apps".

Selecteer de functie: "Autoriseer verlofaanvrag via de app".

Vergeet niet te opslaan!