Hoe activeert u voor uw personeel de mogelijkheid om onbeschikbaarheden aan te geven via de mobiele app?
Hoe activeert u voor uw personeel de mogelijkheid om onbeschikbaarheden aan te geven via de mobiele app?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Eerst en vooral moet u volgende instelling in het account activeren. Om het te activeren gaat u naar instellingen (⚙️) → "Account instellingen" → "Roosters"→"Instellingen .

Selecteer de instelling: "beheer van onbeschikbaarheden voor medewerkers." en klik onderaan op "opslaan".

Zodra u dit hebt geactiveerd, moet u naar het profiel van uw personeel gaan om het personeel toestemming te kunnen geven om hun onbeschikbaarheid door te geven.

Eenmaal op het profiel van de werknemer, moet u naar "instellingen" → "aanvullende informatie" gaan. Selecteer de machtiging: "mag onbeschikbaarheid verzenden" en klik onderaan op opslaan.