Accountinstellingen
Waar vind ik de pagina met het openbare rooster?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wilt u het weekrooster met al uw medewerkers delen zonder het te moeten afdrukken? Shyfter heeft een functie gecreëerd:Het openbare rooster.

Dit is een URL die u kunt delen met iedereen en ook kiezen wie toegang krijgt tot het dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schema.

Als u een werknemer heeft die niet meer voor u werkt en u wilt niet dat hij of zij toegang heeft tot deze openbare pagina, hoeft u zich geen zorgen te maken! Genereer een nieuwe link rechtstreeks in uw accountinstellingen.

Hoe krijg ik er toegang toe?

Ga naar je account instellingen.

Dan in "Account Instellingen" → "Roosters".

Onderaan de pagina staat de link van het openbaar rooster en de knop om een nieuwe link te genereren in geval van wijzigingen.

Kopieer deze link in een nieuw tabblad en plak hem in de zoekbalk.