Algemeen
Hoe kan ik een nieuw statuut aanmaken en koppelen aan mijn medewerkers?
Hoe kan ik een nieuw statuut aanmaken en koppelen aan mijn medewerkers?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe maak ik het statuut aan?

Ga naar de instellingen via het wieltje rechtsboven ⚙️ → Algemeen → Statuut gebruikers.

Maak een nieuw statuut aan door te drukken op groene knop "Nieuw".

Er zijn verschillende velden die aangevuld mogen worden. Het basisloon is niet verplicht en noteer dat deze basisloon de overhand krijgt ten opzichte van de uurloon die in de gebruikersprofielen wordt aangeduid.

U ziet er ook een aantal instellingen:

• Algemene werktijd berekeningsmethode: volgens de geplande uren of de tijdsregistraties.

• Export naar het sociaal secretariaat: dit statuut wordt meegenomen in de export van prestaties.

• Toon de overuren teller op de mobiele app: de werknemers zullen toegang hebben tot hun overuren teller op hun Shyfter Staff applicatie.

• Toon verlofteller op de mobiele app: de werknemers zullen toegang hebben tot hun verlofteller op hun Shyfter Staff applicatie.

Vergeet niet om de wijzigingen op te slaan!

Hoe wijs ik de statuten toe aan de juiste personen?

Ga naar de instellingen via het wieltje rechtsboven ⚙️ → Algemeen → Statuut gebruikers.

1. Druk op "Toewijzen" om een lijst te zien van al uw medewerkers.

2. Selecteer de juiste personen.

Vergeet niet om de wijzigingen op te slaan!