Hoe installeer je de tijdregistratie tablet ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe installeer je de tijdregistratie tablet ?

Door u te abonneren op Shyfter, heeft u toegang tot verschillende scoring oplossingen. Een van deze is tablet-gebaseerd scoren via onze Shyfter POS applicatie. Hoe download ik de Shyfter POS applicatie? Heel eenvoudig, ga gewoon naar Google Play en download de applicatie. Download de Shyfter POS toepassing. Initialiseer de Shyfter POS toepassing. Zodra de applicatie op uw tablet is geïnstalleerd, moet u deze initialiseren door een unieke code, uw API-sleutel, in te voeren. U kunt uw API sleutel vinden door naar "Account instellingen" sectie "Algemene instellingen" te gaan.

Start de toepassing door op het pictogram van Shyfter POS te klikken.

Het enige wat u hoeft te doen is de API sleutel in te vullen in het daarvoor bestemde veld, klik dan op "Registreer Tablet".

Laten we gaan wijzen!

De applicatie wordt nu geïnitialiseerd, wees gerust u hoeft dit maar één keer te doen.

Standaard gaat de toepassing automatisch terug naar de huidige tijd, tik gewoon ergens op het scherm om het klokken te starten.