Welk type tablet is compatibel met Shyfter POS?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welk type tablet is compatibel met Shyfter POS?

De Shyfter POS applicatie werkt op elke Android of Apple tablet, ongeacht het merk.

Wij raden u echter aan niet een te klein scherm te gebruiken. Een 10 inch (10.1) scherm is ideaal zodat alle informatie leesbaar blijft.

De tablet moet op zijn minst verbonden zijn met uw wi-fi netwerk. Als u buitenshuis bent, kies dan voor een 4G-tablet. De vereiste Android-versie moet ten minste "Android 8.1 Oreo" zijn.

Hier is een suggestie van een tablet dat we hier bij Shyfter al hebben getest en goedgekeurd. Het is aan jou om uit te zoeken welke je het beste bevalt! (De levensduur van een tablet is ongeveer 1-2 jaar wanneer het constant is aangesloten)