Bevestiging van shifts
Bevestiging van shifts: hoe activeer ik en gebruik ik het?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze optie maakt het mogelijk voor de accountbeheerders, HR of Planning Managers om de shifts en tijdsregistraties van de vorige dagen te bevestigen en vergrendelen.

Hoe activeer ik deze optie?

Ga naar de instellingen ⚙️ → Roosters → Instellingen.
Activeer de optie "Validatie van shifts door de planning of HR manager".

Eens deze optie geactiveerd is, verschijnt er een nieuwe onder-menu onder het "Roosters" menu.

Hoe gebruik ik de validatie van tijdsregistraties?

Ga naar het Roosters menu → Validatie van shifts.
U vindt er een lijst van alle shifts van de vorige dagen.

U hebt meerdere opties bij het behandelen van deze tijdsregistraties:

• U mag het begin- en einduur van de shift aanpassen.

• U mag de shift goedkeuren via de groene V.

• U mag de shift weigeren en verwijderen via het rode kruisje.

Eens de tijdsregistratie behandelt is, is het vergrendeld.