Validatie van tijdsregistraties
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe activeer je deze feature?

Ga naar instellingen (tandwieltje rechts boven) -> Roosters -> Instellingen -> Validatie van shifts door de planning of HR manager" aanvinken:

Hoe werkt het?

Ga naar het "Roosters" menu → "Validatie van tijdsregistraties".

Er kunnen twee soorten tijdsregistraties zijn :

• Een tijdsregistratie waarvan de duur niet overeenkomt met de geplande shift.
    Voorbeeld: 7 uur geplande prestatie > < 6u58 of 7u02 geprikt.
    (In het groen, de negatieve verschillen. In het rood, de positieve verschillen)

• Een afwijking. Dat is een tijdsregistratie waarvoor er geen shift op de planning stond.

Indien u enkel de afwijkingen zou willen raadplegen kan u dat rechtsboven selecteren.

Behandeling van de tijdsregistraties:

U hebt meerdere opties bij het behandelen van deze tijdsregistraties:

• U mag een vrije check-in linken aan een shift via het pin icoontje.

• U mag de tijdsregistratie goedkeuren via de groene V.

• U mag de tijdsregistratie weigeren en verwijderen via de rode kruis.

• Voor een tijdsregistratie op een geplande shift, mag u kiezen om de geplande uren te gebruiken via het icoontje met de twee blaadjes.