Gebruikers in validatie
Hoe stuur je het inschrijvingsformulier naar nieuwe medewerkers?
Hoe stuur je het inschrijvingsformulier naar nieuwe medewerkers?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier vindt u de details om het inschrijvingsformulier te gebruiken, zodat uw nieuwe medewerkers zichzelf kunnen inschrijven op uw Shyfter account.

Ga naar de instellingen van uw Shyfter account → Algemeen → Inschrijvingsformulier. Kopiëer de link en stuur deze naar uw nieuwe medewerkers.

Uw medewerkers zullen vervolgens het formulier mogen invullen.

Eens het ingevuld is zullen de inschrijvingen zich bevinden in het Team menu → Gebruikers in validatie.

Hoe behandelt u deze inschrijvingen?

Druk op de groene knop "Behandelen".

U bevindt u nu in de gebruikersfiche en zal alle informatie van uw medewerker kunnen bekijken. Druk op valideren om de medewerker toe te voegen tot uw gebruikerslijst.