Hoe creëer ik en stel ik de roosters PDFs in?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij elke publicatie van shifts genereert Shyfter automatisch een PDF van de roosters.

U kan deze of meerdere PDFs zelf instellen op basis van uw behoeften.

Hoe gaat in het in zijn werk?

Ga naar de instellingen via het wieltje rechtsboven ⚙️ → Roosters → Rooster PDF en druk op bewerken of maak een nieuwe PDF aan.

Aan de rechterkant opent er een pop-up waar u de volgende informatie kunt invullen:

1. Naam

Vul de naam van uw PDF in.

2. Ontvangers

Hier mag u email adressen invullen naar wie u graag deze PDF zou willen doorsturen. Indien u meerdere adressen zet, moet u deze met een komma afscheiden.

3. Statuut gebruikers

Selecteer de statuten die u graag in de PDF van de rooster zou willen terugvinden.

4. Een lijst van elementen die u kan activeren

Selecteer de informatie due in die PDF moet verschijnen.

Vergeet de wijzigingen niet op te slaan!