Accountinstellingen
Hoe gebruik ik de speciale HR-codes?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Shyfter geeft u de mogelijkheid om een speciale code voor elk van je shifts toe te wijzen. Deze codes worden gebruikt voor exports en prestatiefiches. Om deze functionaliteit te gebruiken moet uw Shyfter account gelinkt zijn met uw sociaal secretariaat.

Hoe gebruikt u deze?

Eerst moet u naar de instellingen van uw account (⚙️).

Eens u in de instellingen bent moet u naar accountinstellingen en dan naar HR Regels.

Vul een beschrijving in (deze beschrijving zal tevoorschijn komen wanneer u een nieuwe shift aanmaakt) en selecteer de HR-code van uw sociaal secretariaat.

Vergeet niet om de veranderingen op te slaan.

Indien de nodige codes niet in de lijst staan kan u deze heel gemakkelijk zelf op uw Shyfter account toevoegen. Daarvoor moet u naar de Toolbox > Aangepaste HR-codes. Voeg daar de nodige codes toe en volg vervolgens de bovenstaande stappen.

Om deze codes in uw shifts te gebruiken moet u naar het beheer van uurroosters. Duid de speciale HR code aan bij het aanmaken van shifts.