Roosters PDF
Waarom verschijnt mijn medewerker niet in de PDF van het rooster?
Waarom verschijnt mijn medewerker niet in de PDF van het rooster?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien sommige medewerkers niet verschijnen in de PDF van uw rooster, zijn er enkele zaken dat nagekeken moeten worden.

Instellingen van het gebruikersprofiel

Eerst moet u zeker maken het goed ingesteld is in het gebruikersprofiel.

Ga naar het Team menu → Gebruikers → Druk op de betreffende gebruiker → Profiel → Instellingen. Scroll naar beneden en kijk na dat in het "PDF-afdrukken kiezen" gedeelte, de betreffende PDF aangevinkt is.

Instellingen van het PDF-document

Het kan ook te maken hebben met de instellingen van de PDF zelf.

Ga naar de instellingen van uw account via het wieltje in de rechterbovenhoek → Roosters → Roosters PDF.

Bewerk het document en kijk of het statuut van de betreffende gebruiker geselecteerd is voor die PDF.