Hoe wijzig ik het wachtwoord of de pincode van een medewerker?
Hoe wijzig ik het wachtwoord of de pincode van een medewerker?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als accountbeheerder hebt u de mogelijkheid om het wachtwoord en pincode van uw medewerkers aan te passen.

Ter herinnering:

• Het wachtwoord wordt gebruikt door uw medewerkers om in te loggen op de Shyfter Staff applicatie op hun smartphone.

• De pincode wordt gebruikt door uw medewerkers om te prikken op de Shyfter POS applicatie.

Wijziging van het wachtwoord

Uw medewerkers kunnen zelf hun wachtwoord wijzigen door op "Wachtwoord vergeten" te drukken bij het inloggen op Shyfter staff.

Indien het voor één of andere reden niet lukt, kan u het voor hen doen.

Ga naar het Team menu → Gebruikers. Selecteer de betreffende gebruiker.

Eens in het gebruikersfiche, ga naar het Profiel tab → Profiel details.

Aan de rechterkant van uw scherm ziet u een zwarte bol of profielfoto staan. Daaronder ziet u een paar icoontjes staan. Druk op "Wachtwoord wijzigen" (🔒) om het wachtwoord van uw medewerker aan te passen.

Wijziging van de pincode

Uw medewerkers mogen hun pincode niet zelf veranderen. Daarvoor hebben ze uw hulp nodig.

Ga naar het Team menu → Gebruikers → Selecteer een gebruiker → Profiel → Profiel details.

Aan de rechterkant van uw scherm ziet u een zwarte bol of profielfoto staan. Daaronder ziet u de pincode van uw medewerker. Druk op het papier en pen icoontje en pas de pincode aan.