Hoe importeer ik volledig een opgeslagen week?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vóór deze update werden sommige shifts gewoon niet geïmporteerd omdat bepaalde werknemers al shifts hadden op dat tijdstip (bij u of een andere werkgever).

We hebben nu een pop-up toegevoegd zodat u de optie krijgt om van dergelijke shift, "Beschikbare shifts" te maken. Dit geeft je een duidelijk overzicht van de shifts die nog dienen toegewezen te worden.

Hoe werkt het?

Ga naar de Roosters menu. Importeer een reeds opgeslagen week. Er komt nu een pop-up naar boven waar je de optie "Als een werknemer al werkt, maak dan een vrije dienst aan die identiek is aan de shift in het template." kunt inschakelen.