Hoe activeer ik notificaties voor de prikklok, Dimona, contracten, enz.?
Hoe activeer ik notificaties voor de prikklok, Dimona, contracten, enz.?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar het Team menu → Gebruikers → Zoek de persoon voor wie u notificaties wilt activeren en druk op de naam → Profiel → "Instellingen".

Scroll naar beden naar "Waarschuwingen en meldingen" en activeer de nodige opties.

⚠️ De notificaties per e-mail en app moeten in het profiel ook geactiveerd zijn, anders zal het niet werken.