Hoe voeg ik gebruikers toe?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn 4 manieren om gebruikers toe te voegen tot uw Shyfter account:

1. Het inschrijvingsformulier - indien het geactiveerd is:

De link naar het inschrijvingsformulier - die uniek is - is beschikbaar in de Instellingen in de tab Inschrijvingsformulier. De ontvangers van het inschrijvingsformulier kunnen er hun personele gegevens invullen. De gebruikers worden gelijst in het Team menu in het ondermenu Gebruikers in validatie.

Deze moeten door de account beheerder gevalideerd worden. Eens ze gevalideerd zijn komen ze in gebruikerslijst tevoorschijn.

2. De manuele toevoeging van een gebruiker:

In het Team menu, voeg een gebruiker toe. Vul de gegevens manueel in en sla dit op.

3. Het uitnodigingsformulier:

In het Team menu, voeg een gebruiker toe. Nu kunt u in het tweede tab email adressen ingeven. Ze zullen automatisch een uitnodigingsformulier krijgen waarin ze al hun personele gegevens kunnen invullen.

De doorgestuurde formulieren die nog niet ingevuld zijn staan gelijst in het Team menu in het ondermenu Registraties in afwachting.

U kunt de formulier opnieuw doorsturen door op het eerste icoontje te drukken op het einde van de lijn:

De uitnodigingen verdwijnen van de lijst eens de gebruiker zijn gegevens heeft ingevuld.

4. Import van email adressen gevold door het uitnodigingsformulier:

In het Team menu, voeg een gebruiker toe. Nu kunt u in het derde tab een excel document met de email adressen uploaden. Ze zullen automatisch het uitnodigingsformulier krijgen waarin ze hun gegevens kunnen invullen.

De doorgestuurde formulieren die nog niet ingevuld zijn staan gelijst in het Team menu in het ondermenu Registraties in afwachting. De uitnodigingen verdwijnen van de lijst eens de gebruiker zijn gegevens heeft ingevuld.