Dimona beheer
Dimona correctie op basis van de prikklok
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is nu mogelijk om uw Dimona automatisch te laten aanpassen op basis van de klokgegevens van uw gebruikers.

Deze functionaliteit werkt enkel voor Fimona die handmatig aangemaakt zijn vanuit de werkroosters of via automatische Dimona.

Set up

Zodat het werkt, moeten er enkele instellingen geactiveerd worden.

1. Ga naar de instellingen van uw account → Dimona → Instellingen.

Schakel de optie "Dimona aanpassen op basis van de prikklok" in.

2. Ga naar het Team menu → Gebruikers → Profiel → Instellingen.

Schakel de optie "De dimona wijzigen op basis van de klokgegevens" in.

Details van de functionaliteit

• Shyfter past het beginuur van Dimona voor Extra's (EXT) of Flexi's (FLX) niet.

• Shyfter past het aantal gepresteerde uren door voor Studenten (STU).

• De correcties worden 7 uren na het einduur van de shift toegepast. Dit geeft aan de account beheerders de tijd om de priktijden van hun medewerkers nog aan te passen, indien nodig.

• Vergeet niet dat, zelfs indien ze de tijdsregistraties aanpassen, de regels voor de prikklok nog steeds van toepassing zijn.

• De prikklok regels worden niet toegepast op tijdsregistraties die manueel aangemaakt worden.

Voor vrije check-ins, wordt het voorlopige einduur:

Het/de standaard werkuur/werkdag van de medewerker;

Of de standaard werkuren/-dagen van het departement;

Of, 8 uur.