Hoe geef ik de POS web app toestemming tot de camera van mijn toestel?
Hoe geef ik de POS web app toestemming tot de camera van mijn toestel?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer u naar de POS applicatie op web gaat is het mogelijk dat u het volgende bericht krijgt en het systeem niet kunt gebruiken:

Hieronder detailleren we de stappen die u moet volgen om het probleem op te lossen.

Eerst moet u nakijken of u een camera hebt op de toestel die u gebruikt.

⚠️ De Shyfter POS applicatie is nu beschikbaar in de AppStore. Niet meer nodig om de web versie te gebruiken op iPad 🤩

1️⃣ U hebt geen camera:

Dan moet u de foto optie in uw instellingen uitschakelen.

Ga naar de instellingen (⚙️) ➡️ Accountinstellingen ➡️ Shyfter apps ➡️ Shyfter POS V3 (prikklok tablet) ➡️ "Maak automatisch een foto bij het in- en uitklokken" uitschakelen

Vergeet niet om de aanpassingen op te slaan.

2️⃣ U hebt een camera:

Dan moet u de applicatie toegang geven tot uw camera.

In Google Chrome:

Klik op de camera logo rechtsboven in de URL balk en schakel de toestemming in.

Indien er geen camera icoon staat , druk op de 3 puntjes helemaal rechts om naar de Google Chrome instellingen te gaan:

Ga naar het menu "Privacy en beveiliging" of typ dit in de zoekbalk: "chrome://settings/content/camera" en pas het volgende aan voor de camera:

In Safari:

Standaard zal de browser toestemming vragen. Druk op "Sta toe".

⚠️ Indien u op de oude versie toekomt (V2) moet u de geschiedenis van uw navigatiesysteem leegmaken. Vergeet niet om achteraf uw pagina te herladen.