Hoe voeg ik de plaats van tewerkstelling van studenten in de Dimona?
Hoe voeg ik de plaats van tewerkstelling van studenten in de Dimona?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien de student tewerkgesteld wordt op een andere plaats dan de maatschappelijke zetel van de onderneming of op het officiële adres van de overheidsdienst, moet de werkgever het adres meedelen van de plaats waar de student fysiek tewerkgesteld zal zijn.

Indien hij tijdens de periode op meerdere plaatsen zal werken, moet alleen de eerste plaats meegedeeld worden. Indien de plaats van tewerkstelling verandert tijdens de periode, moet er geen wijziging doorgegeven worden.

Hoe werkt het?

1. Een plaats van tewerkstelling toevoegen tot de sectie

Om een plaats van tewerkstelling toe te voegen op de Dimona-aangiften, moet u eerst de Secties-module hebben ingeschakeld op Shyfter en een adres hebben toegevoegd in één van uw secties. Het veld "Plaats van tewerkstelling" is facultatief.

2. Een plaats van tewerkstelling toevoegen tot de Dimona

Via de roosters (met rechtermuis klik op een shift) of via de Dimona-Aangiften pagina:

⚠️ Pas op, de plaats van tewerkstelling is enkel beschikbaar voor STU Dimona.