Contracten
Hoe activeer ik de ondertekening van contracten op smartphone en/of tablet?
Hoe activeer ik de ondertekening van contracten op smartphone en/of tablet?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U hebt drie opties:

• Handtekening op de mobiele app (Shyfter Staff)

• Handtekening op het tablet-app (Shyfter POS)

• Handtekening op de beide apps

Activatie van de ondertekening van contracten op Shyfter Staff (smartphone)

Ga naar de instellingen van uw account via het wieltje in de rechterbovenhoek → Contracten → Shyfter Staff.

Activeer de optie die in dit menu beschikbaar is.

Activatie van de ondertekening van contracten op Shyfter POS (tablet)

Ga naar de instellingen van uw account via het wieltje in de rechterbovenhoek → Contracten → Shyfter POS.

Activeer de optie die in dit menu beschikbaar is.

Deze optie biedt de mogelijkheid om de handtekening van uw medewerkers te verkrijgen op het moment dat ze inchecken op hun shift. De medewerkers zullen hun contract mogen lezen alvorens ze tekenen.

Voorbeeld :

Eens het contract getekend is, zal het document ook beschikbaar zijn op hun Shyfter Staff applicatie.