Bevestiging van shifts
Valideren en vergrendelen van je planning
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is opnieuw mogelijk om als account admin of planning manager jouw planning te valideren en te vergrendelen. Zodat enkel jij als beheerder vanaf dan nog aanpassingen kan doen.

Ga naar Instellingen > Roosters> Instellingen > Activeer Validatie van shifts door de planning of HR manager

Vanaf je dit activeert zullen wel alle reeds opgemaakte shifts voor de datum van activatie vergrendel worden. Dit is dus een manier hoe je alles ook in Bulk kan vast plaatsen.

Hoe valideer je en vergrendel je manueel?

Ga naar Roosters > Valideren van shifts

Valideer je shifts:

Daarna staan deze vergrendeld:

Indien je de shift weigert zal deze verwijderd worden: