Hoe maak ik een shift aan met een herhaling?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer jouw medewerker elke dag dezelfde uren werkt, is het handiger om dit met een herhaling op maken dan te kopiëren of 1 per 1 aan te maken.

Hoe maak ik een herhaling aan?

Ga naar rooster > Klik op de eerste dag van de herhaling op 'Shift toevoegen'. Vul alle gewenste gegevens in van de shift en klik daarna op 'Herhaling':

1. Je kiest de dagen waarop deze shift zich dient te herhalen

2. Je kiest ofwel:

1. Op welke datum dient de herhaling te eindigen?

2. Hoeveel weken wil je dit herhalen

3. Je kan er ook voor kiezen om deze herhaling meteen te publiceren door de optie 'goedkeuren' aan te vinken.

Na te bevestigen druk je op 'Shift aanmaken'