Hoe wijs ik competenties toe tot mijn medewerkers?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn twee manieren om competenties toe te wijzen aan uw medewerkers:

Individueel

Ga naar het Team menu → Gebruikers → Selecteer een gebruiker → Profiel → Instellingen. In deze tab, selecteer de competenties die deze gebruiker heeft.

Voor meerdere medewerkers in één keer

Om een competentie toe te wijzen aan meerdere medewerkers in één keer, ga naar de instellingen van uw account​ ⚙️ → Competenties → Competentiebeheer. Druk op "Toewijzen" en selecteer de medewerkers die deze competentie hebben. Druk dan op "Wijzigen".