Shyfts Market
Hoe gebruik ik de Shifts Market ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Shifts Market is een optie die het u mogelijk maakt, als accountbeheerder, om vrije shifts toe te wijzen tot de medewerker van uw keuze, in plaats van de methode "First in, First served" te gebruiken. Door de Shifts Market te activeren zullen de medewerkers hun applicatie kunnen doorsturen op de vrije shifts en wachten dat deze tot hen worden toegewezen.

Hoe gebruik ik de Shifts Market ?

Ga naar het Roosters menu → Shifts Market.

U vindt er alle gepubliceerde vrije shifts die nog toegewezen moeten worden. De groene knop "Behandelen" op het einde van de lijn verschijnt van zodra er applicaties zijn. Druk op "Behandelen".

U zal de lijst van alle applicaties zien in deze pop-up. Door op de groene V te drukken wijst u de shift toe tot die medewerker. U hebt ook de keuze om iemand uit de lijst te halen door op de rode kruis te drukken.

Eens de shift toegewezen is tot een medewerker verdwijnt de shift uit de lijst en verspringt de shift automatisch naar de juiste persoon in het rooster.