Hoe activeer ik notificaties voor de prikklok, Dimona, contracten, enz.?

Ga naar het Team menu → Gebruikers → Zoek de persoon voor wie u notificaties wilt activeren en druk op de naam → Profiel → "Instellingen".

Scroll naar beden naar "Waarschuwingen en meldingen" en activeer de nodige opties.

⚠️ De notificaties per e-mail en app moeten in het profiel ook geactiveerd zijn, anders zal het niet werken.