Artikelen over: Het documenten menu

Hoe creëer ik een contract?

Hoe creëer ik een nieuw contract?

Noteer dat u, alvorens u een contract kunt creëeren, een handtekening moet opmaken.

Lees hier hoe dat moet 👇

Hoe maak ik een handtekening aan?

Er zijn twee manieren om contracten aan te maken.

1. Via het onder-menu "Lijst van contracten"

Ga naar het Documenten menu → Lijst van contracten.

Druk op de groene knop "Toevoegen" linksboven en vul vervolgens de verschillende velden in. Eens u een gebruiker selecteert, worden er al een paar velden automatisch aangevuld. De velden met een sterretje zijn verplicht.

2. Via het onder-menu "Nieuw contract"

Ga naar het Documenten menu → Nieuw contract.

Vul vervolgens de verschillende velden in. Eens u een gebruiker selecteert, worden er al een paar velden automatisch aangevuld. De velden met een sterretje zijn verplicht.

Vergeet niet om dit op te slaan.