Artikelen over: Instellingen

Hoe heractiveer ik een werknemer?

Er zijn twee manieren om gebruikers te heractiveren:

1. In het TEAM menu:



Ga naar het Team menu en selecteer een gebruiker.

Links verschijnt een kolom met al uw gebruikers. Ga naar het deel "Verwijderd":



Selecteer een gebruiker en ga naar Profiel → Profiel details. Druk onder de zwarte bol rechts van uw scherm op het ✅ icoontje "Heractiveren".



2. In de instellingen van het account:



Ga naar de instellingen via het wieltje rechtsboven → Algemeen → Gedeactiveerde gebruikers.



U vindt hier alle gedeactiveerde gebruikers die u in één klik kunt heractiveren door op "Activeer" te drukken.

Je kan de medewerker ook helemaal anonimiseren in het systeem door definitief te verwijderen. Dit doe je via het vuilbak icoontje naast 'Activeer'

Bijgewerkt op: 28/06/2024

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!