Artikelen over: Het rapporten menu
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe onderscheid je mobiele en tablet-inklokking?

Hoe onderscheidt u mobiele en tablet-inklokking?

Shyfter biedt twee hoofdmethoden voor inklokken: via een tablet-applicatie en een mobiele applicatie. Hier leest u hoe u ze kunt onderscheiden.

1. Rapportage Menu (prestatiecontroles)

Ga in het menu Rapport naar het submenu Prestatiecontroles. In dit menu vindt u aanwijzingen in de vorm van logo's die aangeven of de check-in en check-out via de mobiele app of de tablet zijn gedaan. Als u uw cursor over de logo's beweegt, worden deze informatie ook weergegeven. Ze worden direct weergegeven in de details van de inklokking.

\n

Wanneer u op een inklokking (blauwe of rode lijn) klikt om naar de wijzigingspagina te gaan, verschijnen de logo's van de gebruikte applicatie linksboven, zodat u snel de oorsprong van de inklokking kunt controleren.

\n

2. Inklok Menu

Het Inklokmenu toont ook deze informatie. U kunt dezelfde informatie overzichten vinden als in het Rapport Menu, waardoor het beheer van de inklokkingen wordt vereenvoudigd.

Voor meer informatie over onze applicaties en hun functies kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Bijgewerkt op: 13/09/2024